Bărbatul condamnat pentru omor, care evadase din Penitenciarul Focşani, a fost prins. Unde l-au găsit poliţiştii | FOTO

Bărbatul care a evadat din Penitenciarul Focşani a fost prins, sâmbătă seara, de poliţişti. Acesta se ascundea la o stână de pe raza comunei Poiana Cristei, a anunţat IGPR.

2923 afișări
Imaginea articolului Bărbatul condamnat pentru omor, care evadase din Penitenciarul Focşani, a fost prins. Unde l-au găsit poliţiştii | FOTO

Bărbatul condamnat pentru omor care evadase din penitenciar a fost prins că se ascundea la o stână

Bărbatul de 35 de ani, care a evadat vineri de la un punct de lucru al Penitenciarului Focşani a fost prins de poliţişti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române. Potrivit acestora, bărbatul a fost identificat şi prins pe raza comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână.

În acest moment, el se află în custodia poliţiştilor şi va fi încarcerat la Penitenciarul Focşani, potrivit poliţiştilor.

Poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai Penitenciarului Focşani, dar şi un elicopter, au fost angrenaţi în căutarea bărbatului.

Acesta a evadat vineri de la punctul de lucru Goleşti. „Conform datelor puse la dispoziţie de Penitenciarul Focşani este vorba de Ciobotaru Vasilică de 35 ani din comuna Bogheşti, judeţul Vrancea, recidivist, care execută o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat”, a transmis Poliţia Vrancea.

Taguri:
evadat,
prins,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici