Bărbatul diagnosticat cu botulism după ce a mâncat o conservă de peşte a murit

Bărbatul de 68 de ani internat în urmă cu zece zile la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi şi diagnosticat cu botulism a murit. Acum câteva zile, la aceeaşi unitate medicală a fost internată şi soţia lui, care are o formă uşoară a bolii. Cei doi au mâncat o conservă de peşte făcută în casă.

13218 afișări
Imaginea articolului Bărbatul diagnosticat cu botulism după ce a mâncat o conservă de peşte a murit

Bărbatul diagnosticat cu botulism după ce a mâncat o conservă de peşte a murit

Bărbatul de 68 de ani, care era în comă, internat în secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce fusese diagnosticat cu botulism, a murit.

„Bărbatul a decedat, avea o formă gravă de boală, pentru că el mâncase cea mai mare cantitate din conserva respectivă. Şi soţia lui e internată la noi, însă ea a luat două înghiţituri şi are o formă uşoară de boală. Femeia s-a internat la sfârşitul săptămânii trecute", a declarat, pentru MEDIAFAX, Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Cei doi au mâncat o conservă de peşte preparată în casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
botulism,
mort,
peşte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici