Bărbatul împuşcat la vânătoare a murit pe masa de operaţie

Bărbatul care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a fost împuşcat în abdomen în timpul partidei de vânătoare organizată vineri dimineaţă în zona localităţii dâmboviţene Răcari a murit în timpul operaţiei.

161 afișări
Imaginea articolului Bărbatul împuşcat la vânătoare a murit pe masa de operaţie

Bărbatul împuşcat la vânătoare a murit pe masa de operaţie (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a murit pe masa de operaţie.

Medicii au stabilit că rănitul avea ruptură la nivelul venei cave, el nemaiputând fi salvat.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din comuna Ciocăneşti, a fost rănit în timpul partidei de vânătoare organizată, vineri dimineaţă, în zona localităţii dâmboviţene Răcari.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, partida de vânătoare organizată în pădurile din apropierea oraşului dâmboviţean Răcari era autorizată pentru vulpi, guguştiuci şi raţe, iar din primele cercetări rezultă că arma s-a descărcat accidental.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa a precizat că cel căruia i s-a descărcat arma are 32 de ani şi este din oraşul ilfovean Buftea.

"Din primele cercetări ale poliţiştilor şi ale procurorilor prezenţi la faţa locului reiese că autorul accidentului are permis de port-armă şi are autorizaţie de vânătoare pentru fondul Ghimpaţi, pentru vulpi, guguştiuci şi raţe, iar primele date indică faptul că a avut loc o declanşare accidentală a armei de vânătoare", a declarat agent Raluca Trandafir.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că bărbatul căruia i s-a descărcat arma este ginerele primarului comunei dâmboviţene Ciocăneşti.

Conform aceloraşi surse, bărbatul împuşcat este cioban în zonă şi participa la vânătoare pe post de gonaci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici