Bărbatul scos din râul Dâmboviţa de un paramedic până la sosirea scafandrilor a murit la spital

Bărbatul de 45 de ani, căzut vineri seara în Dâmboviţa şi adus la mal de un angajat al SMURD, a murit la Spitalul Universitar Bucureşti, în ciuda eforturilor medicilor. Reprezentanţii spitalului spun că bărbatul a fost adus în şoc hipotermic şi cu pneumonie de aspiraţie prin înec.

1602 afișări
Imaginea articolului Bărbatul scos din râul Dâmboviţa de un paramedic până la sosirea scafandrilor a murit la spital

Bărbatul căzut vineri seară în Dâmboviţa a murit la Spitalul Universitar Bucureşti

Bărbatul a fost transportat vineri seară la Spitalul Universitar Bucureşti, după ce a fost scos din râu de un paramedic SMURD, care a sărit în apă după el, până să ajungă scafandrii.

El a ajuns a ajuns la spital în şoc hipotermic şi cu pneumonie de aspiraţie prin înec. În ciuda tuturor eforturilor medicilor de a-l menţine în viaţă, bărbatul a decedat, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii spitalului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a anunţat, vineri seară, că un bărbat de aproximativ 45 de ani a căzut în râul Dâmboviţa, la stăvilarul Ciurel, la faţa locului fiind trimise două echipaje SMURD şi scafandri.

Pentru că bărbatul era departe de mal şi nu putea ieşi din apă, iar scafandrii nu ajunseseră, un paramedic SMURD a sărit în apă şi l-a scos pe acesta la mal, ajutat de alţi membri ai echipajului.

Victima a fost adusă la mal în stare de inconştienţă. După ce i s-au făcut manevre de resuscitare, bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Paramedicul care a sărit în apă după victimă, Sorin Cobzaru, este angajat în cadrul SMURD Bujoreni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici