Bărbatul suspectat că l-a înjunghiat pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, găsit de poliţişti

Bărbatul suspectat că l-a înjunghiat în abdomen pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, Sorin Catană, în centrul municipiului Vaslui, a fost găsit de către poliţişti, după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere amplasate în zona producerii agresiunii.

119 afișări
Imaginea articolului Bărbatul suspectat că l-a înjunghiat pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, găsit de poliţişti

Bărbatul suspectat că l-a înjunghiat pe fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, găsit de poliţişti

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, principalul suspect în cazul înjunghierii fiului şefului Poliţiei Locale Vaslui are 18 ani şi a fost găsit după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere amplasate în centrul Vasluiului, unde a avut loc agresiunea.

Tânărul se numeşte Mihai Florea şi a recunoscut în faţa poliţiştilor că l-a înjunghiat pe adolescentul de 17 ani pe motiv că ar fi fost provocat, fiind împins în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi în parcarea Consiliului Judeţean Vaslui.

”Tânărul de 18 ani, care în momentul comiterii faptei se afla împreună cu un minor de 13 ani, este cercetat în libertate, fiind chemat din nou la audieri mâine (n.r. - miercuri), la sediul Poliţiei municipiului Vaslui. De asemenea, sunt aşteptate concluziile medico-legale, în funcţie de care se va face şi încadrarea juridică a faptei”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui se află în continuare sub supravegherea medicilor, el urmând să fie externat, cel mai probabil, miercuri.

Fiul lui Sorin Catană, şeful Poliţiei Locale Vaslui, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat, în noaptea de duminică spre luni, în parcarea Consiliului Judeţean, din zona centrală a oraşului, adolescentul fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital, unde a rămas internat.

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii vasluieni, incidentul a avut loc după ce fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui a fost şicanat cu o lanternă de către doi tineri, în timp ce se plimba cu prietena sa în zona centrală a municipiului. Deranjat de reproşurile primite, unul dintre tineri a reacţionat violent şi l-a înjunghiat pe adolescentul de 17 ani în zona abdominală.

Agresorul a fugit apoi de la locul faptei, fiind căutat de oamenii legii.

Poliţiştii vasluieni au întocmit doar penal în acest caz pentru loviri sau alte violenţe, urmând ca încadrarea finală a infracţiunii să se facă în funcţie de numărul zilelor de spitalizare pentru adolescentul de 17 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici