Băsescu a luat în braţe un copil la conferinţa de presă - FOTO

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a ţinut în braţe un copil, timp de câteva minute, la conferinţa de presă pe care a susţinut-o miercuri la sediul său de campanie.

1249 afișări
Imaginea articolului Băsescu a luat în braţe un copil la conferinţa de presă - FOTO

Băsescu a luat în braţe un copil la conferinţa de presă (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Copilul se afla împreună cu mama lui la sediul de campanie al preşedintelui suspendat. La conferinţa de presă a lui Traian Băsescu, organizată în curtea imobilului în care se află sediul de campanie, au asistat nu doar jurnalişti, ci şi aproximativ 30-40 de locuitori din cartier.

La un moment dat, în timp ce Traian Băsescu îşi susţinea declaraţiile de presă, copilul a fugit spre acesta.

"Nu, daţi-l încoace", i-a spus el mamei care încerca să ia copilul înapoi.

Traian Băsescu a luat în braţe copilul şi a continuat conferinţa de presă, iar după câteva minute l-a dus mamei sale.

Preşedintele suspendat a susţinut, miercuri, prima sa conferinţă de presă de la sediul de campanie pentru referendum, situat în strada Comăniţa din Sectorul 2 al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici