Băsescu a participat, la Constanţa, la aniversarea Academiei Navale

Preşedintele Traian Băsescu participat, sâmbătă dimineaţă, la Constanţa, la ceremoniile prilejuite de împlinirea a 135 de ani de la înfiinţarea Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu a participat, la Constanţa, la aniversarea Academiei Navale

Băsescu participă, la Constanţa, la aniversarea Academiei Navale

Din cauza vremii nefavorabile, manifestările care urmau să se desfăşoare în aer liber au fost anulate.

Preşedintele Traian Băsescu a decorat drapelul de luptă al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", cu Ordinul "Virtutea martimă" în grad de ofiţer, la rândul său, şeful statului primind cadou de la conducerea academiei, un sextant, o busolă şi un ochean.

În discursul rostit, Traian Băsescu a declarat că vine cu plăcere la academie şi că "oricine a trecut prin această şcoală are sentimentul că revine acasă".

În opinia sa, "Academia Navală nu pregăteşte doar ofiţeri de marină, e o şcoală care, prin specificul său, scoate oameni pregătiţi pentru viaţă".

Şeful statului este absolvent al Institutului de Marină "Mircea cel Bătrân".

La manifestare au participat şeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin, fiind invitate şi oficialităţi locale şi centrale, personalităţi ale vieţii publice şi universitare, reprezentanţi ai instituţiilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul economic, membri ai asociaţiilor cadrelor militare în rezervă şi în retragere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici