Băsescu a semnat decretul pentru trecerea în rezervă a şefului IGSU, Vladimir Secară

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretul privind trecerea în rezervă a şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Vladimir Secară, după ce acesta şi-a depus, săptămâna trecută, cererea de pensionare.

182 afișări

Administraţia Prezidenţială a anunţat, într-un comunicat de presă, că preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, Decretul privind trecerea în rezervă a general-locotenentului cu trei stele Vladimir Secară din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

Şeful IGSU, Vladimir Secară şi-a depus, în 20 ianuarie, raportul de trecere în rezervă prin pensionare.

"Mi-am depus raportul de trecere în rezervă prin pensionare. Între timp, voi rămâne la conducerea Inspectoratului", spunea atunci Vladimir Secară.

Vladimir Secară (60 de ani) a fost numit la conducerea IGSU în 2004, fiind înaintat la gradul de general-locotenent cu trei stele în mai 2006.

El a absolvit Academia Militară şi a fost comandant al Trupelor de Pompieri între 1978 şi 2001, potrivit CV-ului său de pe site-ul MAI. Între 2001 şi 2004, Secară a fost comandant al Corpului de Pompieri Militari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici