Băsescu adresează "urările cele mai calde" celor care îşi serbează onomastica de Sfântul Andrei. MESAJUL preşedintelui

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, un mesaj cu prilejul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, adresând urările "cele mai calde" tuturor celor care îşi serbează onomastica.

129 afișări
Imaginea articolului Băsescu adresează "urările cele mai calde" celor care îşi serbează onomastica de Sfântul Andrei. MESAJUL preşedintelui

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

"Sunt bucuros să adresez urările mele cele mai calde tuturor celor care astăzi, cu prilejul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, îşi aniversează ziua onomastică", transmite şeful statului, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului arată în mesaj că "este o sărbătoare specială pentru noi, cu atât mai mult cu cât este închinată primului Apostol chemat la credinţă, şi, totodată, celui care a creştinat poporul român".

"Fie ca Apostolul Andrei, pe care îl cinstim ca patron spiritual, să ne ocrotească şi să ne dăruiască speranţa şi curajul de a urma exemplul credinţei sale. La mulţi ani!", se mai arată în mesajul preşedintelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici