Băsescu: Bani din împrumutul extern ar putea fi folosiţi, în caz excepţional, pentru salariile mici

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Beirut, că banii din împrumutul extern care vor fi puşi la dispoziţia Guvernului ar putea fi folosiţi, în cazuri excepţionale, în funcţie de evoluţia crizei economice, şi pentru salariile şi pensiile mici.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Bani din împrumutul extern ar putea fi folosiţi, în caz excepţional, pentru salariile mici

Băsescu: Bani din împrumutul extern ar putea fi folosiţi, în caz excepţional, pentru salariile mici

Băsescu a făcut această declaraţie la un forum de afaceri.

Şeful statului a spus că suma de aproximativ 13 miliarde de euro din împrumutul extern va ajunge la BNR, iar circa şase miliarde de euro vor fi la dispoziţia Guvernului. Preşedintele a afirmat că din această sumă care va fi la dispoziţia Guvernului, în cazuri excepţionale, legate de efectele crizei economice, o parte din bani ar putea fi folosiţi pentru salariile şi pensiiile mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici