Băsescu: Decizia CC privind CNSAS nu este un eşec pentru că instituţia nu a fost desfiinţată

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu acordat, marţi, postului de televiziune France 24, că decizia Curţii Constituţionale referitoare la Legea CNSAS nu este pentru el un eşec pentru că instituţia menită să cerceteze dosarele fostei Securităţi nu a fost desfiinţată.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu: Decizia CC privind CNSAS nu este un eşec pentru că instituţia nu a fost desfiinţată

Băsescu: Decizia CC privind CNSAS nu este un eşec pentru că instituţia nu a fost desfiinţată

Mesajul principal al Curţii Constituţionale a fost legat de modul cum se iau deciziile în Consliul Naţional de Deconspirare a fostei Securităţi, a mai apreciat şeful statului.

"Nu am dreptul să discut deciziile Curţii Constituţionale", a mai spus Băsescu, menţionând că, ceea ce are dreptul să facă este ceea ce a făcut deja, prin scrisori transmise la instituţiile abilitate pentru a se pune de acord legea cu decizia Curţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici