Băsescu: Fiecare român e responsabil de viaţa lui zilnică. Nu mai poţi aştepta la nesfârşit de la stat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Predeal, că fiecare român este responsabil de viaţa sa de zi cu zi şi că nu mai trebuie aşteptat la nesfârşit "să dea statul".

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Fiecare român e responsabil de viaţa lui zilnică. Nu mai poţi aştepta la nesfârşit de la stat

Băsescu: Fiecare român e responsabil de viaţa lui zilnică. Nu mai poţi aştepta la nesfârşit de la stat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Fiecare român este responsabil de viaţa lui de zi cu zi. Nu mai poţi aştepta la nesfârşit să dea statul", a afirmat preşedintele.

El a spus că în Romania există o criză de sistem şi că "trebuie schimbate mentalităţile peste tot".

Totodată, răspunzând unei întrebări, şeful statului a spus că în România sunt "două tipuri de oameni care nu au ce pune pe masă".

El a arătat că prima categorie este formată din "cei care nu au ce pune pe masă pentru că nu pot, iar aceştia trebuie ajutaţi". Cealaltă categorie este reprezentată de cei care nu au ce pune pe masă deoarece cred că numai statul este responsabil pentru ei, iar aceşti oameni trebuie să meargă la muncă, a adăugat preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici