Băsescu: Instituţiile statului au capacitatea de a face ca în 2009 să trăim mai bine

Şeful statului le-a urat românilor "La mulţi ani!", din Piaţa Sfatului din Braşov, dând asigurări că instituţiile au capacitatea şi resursele pentru a face din 2009 un an în care să se trăiască "mai bine" şi menţionând că este nevoie de implicarea tinerilor în viaţa politică, economică şi socială.

36 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Instituţiile statului au capacitatea de a face ca în 2009 să trăim mai bine

Băsescu: Instituţiile statului au capacitatea de a face ca în 2009 să trăim mai bine (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns înainte de miezul nopţii, de Revelion, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Şeful statului a rostit un discurs la începutul căruia a declarat că este o onoare pentru el să petreacă Revelionul alături de braşoveni.

El a spus că 2008 a fost un an bun pentru România, că 2009 va genera dificultăţi, dar că acestea vor fi depăşite.

"Vă asigur că instituţiile statului au capacitatea de a face ca 2009 să fie un an în care să trăim mai bine", le-a spus Băsescu celor prezenţi în Piaţa Sfatului din Braşov.

El a menţionat că înainte de trecerea în 2009, trebuie "să ne amintim de milioanele de români" care muncesc în Italia, Spania şi în toată lumea, şi, de asemenea, de militarii români din Irak, Afghanistan, Balcani şi Africa.

"Avem nevoie de implicarea tinerilor în viaţa politică, în viaţa economică, în viaţa socială", a mai spus Băsescu, adăugând că "schimbarea României poate fi făcută numai cu implicarea tinerei generaţii".

Preşedintele le-a urat românilor "La mulţi ani!".

"În ultimele clipe ale anului, daţi-mi voie să vă doresc tuturor, cu toată dragostea, la mulţi ani şi să trăiţi bine!", a spus Băsescu în încheierea discursului.

Citeşte şi:

Anul Nou, în jurul lumii

Băsescu a ajuns în Piaţa Sfatului

Băsescu se întâlneşte, joi, cu membri ai Guvernului

Băsescu, aşteptat să petreacă Revelionul în Piaţa Sfatului din Braşov

Traian Băsescu şi-a petrecut Crăciunul pe Valea Prahovei (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici