Băsescu, la finalul discursului de la MAI: Vă rog să nu aplaudaţi, pentru că nu aveţi de ce

Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut, marţi, participanţilor la bilanţul activităţii MAI pe anul 2010, să nu aplaude la finalul discursului său, pentru că nu au de ce, îndemnul său fiind urmat.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu, la finalul discursului de la MAI: Vă rog să nu aplaudaţi, pentru că nu aveţi de ce

Băsescu, la finalul discursului de la MAI: Vă rog să nu aplaudaţi, pentru că nu aveţi de ce (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Şeful statului a avut un discurs dur la adresa MAI, spunând, printre altele, că "oriunde pui degetul apar elemente de corupţie", că MAI şi Ministerul Finanţelor sunt cele două instituţii care nu au putut fi reformate în ultimii 20 de ani şi că sunt judeţe unde se vede că angajaţii MAI tolerează grupurile infracţionale.

El a cerut să se treacă "imediat" la evaluarea "om cu om" a angajaţilor MAI, începând cu cei aflaţi în structurile de conducere la nivel central şi local.

Preşedintele Băsescu a menţionat, de altfel, că nu a venit să spună lucruri care plac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici