Băsescu, nemilos cu Guvernul avansat de PSD-ALDE: Dragnea ţine să ne pricopsească cu un analfabet la Educaţie. Ia-ţi-l la partid!

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, că liderul PSD, Liviu Dragnea, vrea să ”pricopsească” România ”cu un analfabet la Educaţie”, cerându-i să-l retragă pe Valentin Popa de pe lista cu miniştri propuşi, dar să nu îl înlocuiască pe acesta cu ”groparul Educaţiei, Cati Andronescu”.

3122 afișări
Imaginea articolului Băsescu, nemilos cu Guvernul avansat de PSD-ALDE: Dragnea ţine să ne pricopsească cu un analfabet la Educaţie. Ia-ţi-l la partid!

Băsescu, nemilos cu Guvernul avansat de PSD-ALDE: Dragnea ţine să ne pricopsească cu un analfabet la Educaţie. Ia-ţi-l la partid!

”Dragnea şi PSD se pregătesc să pricopsescă România cu un guvern în care sunt destui oameni cu probleme penale. Dar asta nu i-a ajuns lui Dragnea. Ţine să ne pricopsească şi cu un analfabet la Educaţie. Este prea mult. Dragnea, ia-ţi analfabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cumva cu groparul educaţiei, numita Cati Andronescu, pentru că, vorba din popor, să te ferească Dumnezeu de prostul harnic!”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Valentin Popa, propunerea PSD pentru funcţia de ministrul al Educaţiei, este rectorul Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava din primăvara anului 2012. Acesta a fost susţinut pentru preluarea portofoliului de organizaţia PSD Suceava, fiind votat de CEx în defavoarea Ecaterinei Andronescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici