Băsescu: Serviciile de informaţii nu ştiu tot, în România se întâmplă sute de mii de lucruri

Impresia că serviciile de informaţii din România ştiu tot este greşită, deoarece acestea nu au cum să ştie tot în condiţiile în care au câteva mii de angajaţi, iar în România se întâmplă sute de mii de lucruri mai mult sau mai puţin în neregulă, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu.

1276 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Serviciile de informaţii nu ştiu tot, în România se întâmplă sute de mii de lucruri

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a argumentat astfel motivul pentru care Serviciul Român de Informaţii (SRI) nu a ştiut până în 2010 de problemele existente la nivelul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

"Faptul că se spune că serviciile au ştiut de ce este la ANRP şi nu au spus...nu, vă garantez că serviciile nu au ştiut până în 2010, când în urma sesizării lui Udrea şi a altor politicieni, am atenţionat conducerea SRI că sunt probleme la ANRP. În 2011, a fost prima arestare, a unui vicepreşedinte. Voi aveţi impresia că serviciile ştiu tot. Serviciile nu ştiu tot, că nu pot şti, sunt câteva mii de oameni, iar în România se întâmplă sute de mii de lucruri mai mult sau mai puţin în neregulă. Serviciile au priorităţi care ţin de securitatea naţională, iar ce rămâne capacitate disponibilă în afara primelor obligaţii o dedică şi altor activităţi", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici