Băsescu şi-a uitat soţia în Pavilionul Expoziţional de la Mamaia

Preşedintele Traian Băsescu, care a susţinut, duminică, un scurt discurs la lucrările Asociaţiei Comunelor din România, ce se desfăşoară la Mamaia, a plecat grăbit, s-a urcat în maşină, iar după câteva secunde a coborât, spunând că şi-a uitat soţia în Pavilionul Expoziţional.

21 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi-a uitat soţia în Pavilionul Expoziţional de la Mamaia

Băsescu şi-a uitat soţia în Pavilionul Expoziţional de la Mamaia (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la lucrările Asociaţiei Comunelor din România că el crede în autonomia locală şi i-a îndemnat pe primarii prezenţi să nu se mai ferească de acest cuvânt.

"Cred în autonomia locală şi v-aş propune să nu vă mai feriţi de acest cuvânt, de care ne-am ferit ani de zile", a afirmat şeful statului.

El le-a spus primarilor prezenţi că administraţia locală este responsabilă de calitatea vieţii comunităţii, iar pentru o administraţie locală eficientă este necesară creşterea capacităţii administrative şi financiare.

Băsescu a mai declarat că cele două partide aflate la guvernare, PSD şi PDL, s-au angajat pentru creşterea nivelului de autonomie şi continuarea procesului de descentralizare.

După discursul susţinut la lucrările Asociaţiei Comunelor din România, şeful statului a plecat grăbit, refuzând să răspundă la întrebăruile jurnaliştilor şi s-a urcat în maşină. După câteva secunde, el a coborât spunând: "Mi-am uitat soţia aici".

Preşedintele a reintrat apoi în Pavilionul Expoziţional, unde se afla soţia sa, şi a vizitat împreună cu aceasta, timp de aproximativ 20 de minute, standurile Târgului Estival, unde sunt expuse cărţi, CD-uri şi antichităţi.

Traian Băsescu a ajuns, duminică după-amiază, la Pavilionul expoziţional din staţiunea Mamaia, unde are loc deschiderea oficială a sesiunii extraordinare a Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România, fiind întâmpinat de preşedintele Asocieţiei Comunelor din România, Emil Drăghici, care este primarul comunei Vulcana-Băi din judeţul Dâmboviţa.

La lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România participă peste 250 de primari de comune din toată ţara, precum şi reprezentanţi ai Corpului Profesional al Secretarilor Comunelor din România.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a petrecut acest sfârşit de săptămână pe litoral, vineri seară el aflându-se la Terasa "Cireşica" din Olimp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici