Băsescu şi Nica, la festivitatea depunerii jurământului la Academia de Poliţie

Preşedintele Traian Băsescu şi ministrul Administratiţiei şi Internelor, Dan Nica, au participat, vineri dimineaţă, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", la festivitatea depunerii jurământului de credinţă de către studenţii anului întâi.

477 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi Nica, la festivitatea depunerii jurământului la Academia de Poliţie

Băsescu şi Nica, la festivitatea depunerii jurământului la Academia de Poliţie (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a spus, la ceremonie, că tinerii care depun jurământul, vineri, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", au şansa de a face parte dintr-o generaţie care poate fi "altfel".

Şeful statului le-a spus studenţilor din anul întâi că îi consideră oameni dispuşi să se dedice comunităţii, ţării şi legii.

Aproximativ 600 de studenţi din anul întâi au depus jurământul de credinţă, ceremonia cuprinzând şi o defilare a studenţilor.

Astfel, la Facultatea de Poliţie - specializarea Drept, au depus jurământul 50 de studenţi, iar la specializarea Poliţie de Frontieră, 80 de studenţi.

La specializarea Arme, au depus jurământul 320 de studenţi, dintre care 50 la jandarmerie, iar la specializarea Penitenciare, 50 de studenţi ai anului întâi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici