Băsescu: Sper să avem inteligenţa să nu facem grevă generală, Guvernul nu cedează

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la RRA, răspunzând unei întrebări, că speră să existe inteligenţa necesară pentru ca să nu se facă grevă generală, aşa cum au anunţat sindicatele, menţionând că acest lucru nu ar ajuta la nimic, iar Guvernul nu va ceda presiunilor.

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Sper să avem inteligenţa să nu facem grevă generală, Guvernul nu cedează

Băsescu: Sper să avem inteligenţa să nu facem grevă generală, nu ajută, Guvernul nu cedează (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El s-a arătat mulţumit de conţinutul legilor asumate de Guvern, menţionând însă că orice lucru este perfectibil.

Întrebat cum comentează posibilitatea unei greve generale, anunţate de sindicate, Băsescu a spus că nu ar ajuta la nimic

"Sper să avem inteligenţa să nu facem grevă generală, nu ar ajuta la nimic", a spus Băsescu. El a menţionat, în acelaşi context, că legea salarizării unitare, asumată de Guvern, va fi "ajustată.

El a menţionat că Guvernul nu va ceda presiunilor, pentru că acest lucru ar însemna că face paşi înapoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici