Băsescu spune că îl afectează criza economică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu publicat, vineri, de ziarul "Liberatea", că efectele crizei economice se resimt şi în lista lui personală de cumpărături.

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că îl afectează criza economică

Băsescu spune că îl afectează criza economică (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat de reporter dacă omul Băsescu este afectat de criza economică, Traian Băsescu a răspuns: "Categoric da. Bani nu câştig mai mult decât înainte de criză şi nici mai puţini. Am acelaşi salariu. În conturi nu s-a mişcat nimic, nici n-au crescut, nici n-au scăzut. Poate din salarii s-a mai adunat ceva în plus, dar sunt mult mai strâns la pungă atunci când merg la cumpărături. E probabil o chestiune psihologică ştiind că suntem pe timp de criză. Când mergeam la cumpărături, înainte, chiar dacă mă duceam cu lista în mână, o depăşeam mereu, cumpărând şi alte lucruri în plus. Acum însă mă limitez la lista soţiei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici