Băsescu spune că obligaţia sa publică s-a încheiat după elaborarea legilor educaţiei

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, după întâlnirea de la Cotroceni în care a anunţat finalizarea, de către Comisia Miclea, a trei proiecte de lege privind învăţământul, că în acest punct, practic, obligaţia sa publică s-a încheiat, iar procesul trebuie să continue conform legii.

11 afișări
Imaginea articolului Băsescu spune că obligaţia sa publică s-a încheiat după elaborarea legilor educaţiei

Băsescu spune că obligaţia sa publică s-a încheiat după elaborarea legilor educaţiei

"În acest punct, misiunea mea, obligaţia mea publică s-a încheiat. Procesul mai departe trebuie continuat conform legii, implicând dezbatere publică, implicând analiză, implicând decizii în Executiv, în Legislativ", a spus Băsescu.

El a afirmat că procesul, care durează de doi ani, "a avut o coerenţă riguroasă".

La discuţiile de la Cotroceni au participat liderii FSLI, FEN, "Alma Mater", ai sindicatului "Spiru Haret", premierul Emil Boc, ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu, consilierul prezidenţial pentru Educaţie şi Cercetare Cristian Preda şi fostul ministru al Educaţiei Mircea Miclea, preşedintele Comisiei pentru elaborarea Strategiei privind învăţământul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici