Băsescu urează "La mulţi ani! " celor care îşi sărbătoresc ziua numelui şi felicită Forţele Navale

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, luni, un mesaj cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, prin care urează "La mulţi ani!" celor care îşi serbează ziua numelui, adresând totodată mulţumiri tuturor acelora care îşi desfăşoară activitatea în slujba Forţelor Navale Române.

1080 afișări
Imaginea articolului Băsescu urează "La mulţi ani! " celor care îşi sărbătoresc ziua numelui şi felicită Forţele Navale

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Cu ocazia sărbătorii «Adormirea Maicii Domnului», doresc să transmit tuturor cetăţenilor români care îşi serbează astăzi ziua numelui urările mele de bine, multă sănătate şi împliniri alături de cei dragi", se arată în mesajul şefului statului, remis de Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, în mesaj se subliniază că în 15 august este sărbătorită şi Ziua Marinei.

"Pe 15 august sărbătorim Ziua Marinei Române, prilej cu care le mulţumesc tuturor acelora care îşi desfăşoară activitatea în slujba Forţelor Navale Române pentru dăruirea şi profesionalismul de care dau dovadă. La mulţi ani!", se mai arată în mesaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici