Băsescu: Vineri cel mai târziu vom avea ministru la Muncă. Eu şi premierul ne-am consultat azi

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că s-a consultat în cursul acestei zile cu premierul Emil Boc pe tema desemnării unui nou ministru al Muncii, el menţionând că acesta va fi instalat până la expirarea actualului interimat, "vineri cel mai târziu".

218 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Vineri cel mai târziu vom avea ministru la Muncă. Eu şi premierul ne-am consultat azi

Băsescu: Vineri cel mai târziu vom avea ministru la Muncă. Eu şi premierul ne-am consultat azi (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă va fi instalat un nou ministru al Muncii până la expirarea interimatului, Băsescu a răspus: "Întrebaţi-l pe domnul Emil Boc, eu zic că o să avem".

"Ne-am consultat azi. Eu cred că o să avem (ministru - n.r.). Dar cel care trebuie să trimită propunerea de nominalizare este premierul", a continuat el.

Şeful statului a precizat că va exista un nou ministru al Muncii înainte de terminarea interimatului de 45 de zile.

"Vineri cel mai târziu veţi avea ministru, însă noi ne-am consultat, el (premierul - n.r.) trebuie să meargă cu propunerea şi la partid", a mai spus preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici