Bătaie cu săbii şi cuţite între câţiva prieteni aflaţi sub influenţa alcoolului, în Tecuci

Mai multe persoane s-au bătut, noaptea trecută, în municipiul Tecuci, în altercaţie fiind folosite cuţite şi săbii. Mai mulţi bărbaţi au ajuns la spitalul din localitate, iar una dintre victime a fost transferată la Spitalul de Urgenţe din Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1163 afișări
Imaginea articolului Bătaie cu săbii şi cuţite între câţiva prieteni aflaţi sub influenţa alcoolului, în Tecuci

Bătaie între prieteni aflaţi sub influenţa alcoolului, cu săbii şi cuţite

Din primele informaţii oferite de poliţişti, a fost vorba despre un conflict spontan izbucnit între mai mulţi prieteni aflaţi sub influenţa alcoolului. Bărbaţii făceau un grătar şi au început să se certe, discuţiile aprinse degenerând într-o bătaie generală în timpul căreia au fost folosite arme albe.

„În data de 05.09.2018, în jurul orelor 01.40, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Tecuci, fiind în serviciul de patrulare, a sesizat faptul că pe o stradă din municipiu, vis-a-vis de o unitate de învăţământ, are loc o încăierare între mai multe persoane, fapt ce a avut ca rezultat vătămarea corporală a unora dintre aceştia şi avarierea parţială a două autovehicule. În timp operativ, la fata locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi. Aceştia au dispersat grupul aflat în încăierare şi au acordat primul ajutor victimelor, o parte din victime fiind transportate la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări a reieşit faptul că cele 6 persoane, pe fondul unor diverse motive, s-au regrupat în două tabere adverse şi au declanşat altercaţia, degenerând în vătămarea corporală a unora dintre ei, aceştia prezentând mai multe plăgi provocate prin tăiere cu un corp ascuţit”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Unul dintre cei implicaţi în conflict, un bărbat de 36 de ani, a fost lovit cu o sabie în mână. El a ajuns pe propriile picioare la Spitalul din Tecuci, dar medicii au decis să-l transfere la Spitalul de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi.

„A fost un caz, în jurul orei 1.45 a fost transferat cu ambulanţa de la Spitalul din Tecuci la Spitalul din Galaţi. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, era rănit probabil cu o sabie. A venit singur la spitalul din Tecuci. Victima are o plagă înjunghiată la antebraţul stâng”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul adjunct al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Galaţi, Doina Ursu.

Poliţia a început o anchetă pentru a afla cine a provocat scandalul din Tecuci. Poliţiştii fac cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. În funcţie de rezultatul examinării medico-legale a persoanelor vătămate va fi stabilită încadrarea juridică a faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici