Video Bătaie în centrul Capitalei pentru o solniţă. Cinci tineri s-au luptat "pentru a acapara sarea" pentru shaorme - VIDEO

Cinci tineri s-au bătut, duminică, în zona Pieţei Sfântul Gheorghe din Bucureşti, pentru "o solniţă", doi dintre aceştia fiind înjunghiaţi de unul dintre agresori, informează, joi, Poliţia Locală a Capitalei.

2093 afișări

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că în faţa unui fast food, un grup de trei persoane şi un altul format din doi tineri s-au lovit cu pumnii şi picioarele "pentru a acapara sarea" pentru shaormele cumpărate.

"În câteva secunde, bătaia a devenit deosebit de violentă, iar unul dintre tineri a scos un cuţit cu care a reuşit să aplice câteva lovituri. Două persoane din grupul celor trei tineri participanţi la scandal au fost rănite: unul s-a ales cu două tăieturi pe antebraţ, celălalt a fost înjunghiat în picior. În acel moment, o patrulă din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti a intervenit şi a reuşit să disperseze grupul bătăuşilor", a precizat sursa citată.

La faţa locului a fost solicitată şi o a doua patrulă, întrucât agresorul care avea cuţitul nu dădea semne că ar renunţa la intenţia sa de a-i înjunghia pe cei din tabăra adversă.

"Apariţia celei de-a doua patrule a PLMB - solicitată prin radio - a întrerupt total conflictul şi l-a descurajat pe cuţitar. Acesta a reuşit să scape prin fugă, însă complicele său, S.R.M., născut în 1983, a fost reţinut, încătuşat şi predat Poliţiei Naţionale", se mai arată în comunicat.

Victimele au fost preluate de echipaje SMURD şi transportate la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici