Bătaie în centrul Craiovei, între susţinătorii echipelor de fotbal/ Poliţiştii au deschis dosar penal

Susţinătorii a două echipe de fotbal din Craiova s-au încăierat, sâmbătă seara, în centrul oraşului, ultraşii lăsând în urma lor mai multe sticle şi pahare sparte într-un restaurant.

1333 afișări
Imaginea articolului Bătaie în centrul Craiovei, între susţinătorii echipelor de fotbal/ Poliţiştii au deschis dosar penal

Bătaie în centrul Craiovei între susţinătorii echipelor de fotbal/ Poliţiştii au deschis dosar penal

Poliţiştii doljeni s-au autosesizat în urma unui conflict între mai multe persoane, în centrul Craiovei, oamenii legii afirmând că este vorba despre susţinători ai echipelor de fotbal din oraş.

„Poliţiştii doljeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că între mai multe persoane, susţinători ai echipelor de fotbal din Craiova, ar fi avut loc o altercaţie în centrul Craiovei. Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere, însă poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, desfăşurând activităţi în vederea lămuririi stării de fapt şi a identificării tuturor persoanelor implicate”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Din datele deţinute până în prezent, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Într-un restaurant au fost sparte mai multe sticle şi pahare, dar nu au fost alte bunuri distruse, mai spun poliţiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici