Bătrân dispărut într-o zonă mlăştinoasă din Harghita, găsit în viaţă după două zile

Un bătrân de 77 de ani plecat de acasă a fost găsit în viaţă după 2 zile, într-o zonă mlăştinoasă din Harghita, la 2 kilometri de locuinţa sa. Bărbatul a fost găsit căzut şi hipotermic.

200 afișări
Imaginea articolului Bătrân dispărut într-o zonă mlăştinoasă din Harghita, găsit în viaţă după două zile

Bătrân dispărut într-o zonă mlăştinoasă din Harghita, găsit în viaţă după două zile. Care este starea sa de sănătate

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi de un localnic din comuna Suseni că atunci când s-a trezit tatăl său în vârstă de 77 de ani nu era acasă şi nici nu a revenit.

Poliţiştii, jandarmii, rudele şi prietenii au pornit în căutarea bătrânului.

Acesta a fost găsit joi, în apropierea unui observator de vânătoare din zona Senetea, situat la aproximativ doi kilometri de locuinţa sa, lângă o zonă mlăştinoasă.

Bătrânul era căzut pe o parte, uşor hipotermic, însă în stare conştientă şi a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Municipal Gheorgheni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bătrân,
căutare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici