Bazac discută la DSP Slatina cazul bolnavului mort

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a ajuns, vineri, în jurul orei 22.30, la Direcţia de Sănătate Publică Olt, unde analizează, împreună cu conducerea instituţiei, împrejurările în care a murit bărbatul care a fost plimbat aproape patru ore prin secţiile a două spitale din Slatina.

29 afișări
Imaginea articolului Bazac discută la DSP Slatina cazul bolnavului mort

Bazac discută la DSP Slatina cazul bolnavului mort

Potrivit directorului adjunct Relaţii Publice din Ministerul Sănătăţii, Oana Grigore, ministrul Ion Bazac este însoţit de subsecretarul de stat Raed Arafat şi de directorul general Alexandru Rafila, din cadrul aceluiaşi minister.

La sediul DSP Olt, au fost convocate, de asemenea, toate cadrele medico-sanitare implicate în acest caz.

La ora transmiterii acestei ştiri, la sediul direcţiei, au loc audierile medicilor şi asistenţilor din unităţile sanitare pe la care a trecut bărbatul de 62 de ani, care, după patru ore de plimbare de la o secţie la alta, a murit.

La întrunirea respectivă, participă şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, precum şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, dar şi comandantul IPJ Olt, Ion Voicu, şi senatorul PSD Ion Toma.

Olteanul Mihai Constantinescu a decedat, joi, după ce, timp de aproape patru ore, a fost plimbat de la o unitate medicală la alta, care din diverse motive nu i-au acordat îngrijiri medicale.

Citeşte şi:

Un bolnav a murit după ce a fost pasat de la un spital la altul

Un alt caz Nica, reeditat la Slatina

Trei medici, sancţionaţi după decesul pacientului plimbat între spitale

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici