Bazac: Trebuie să demisioneze secretarii de stat, consilierii, preşedintele CNAS

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a anunţat joi, după discursul ţinut la Forum Invest că, odată cu el, vor pleca şi toţi cei numiţi în funcţie de către PSD, respectiv secretarii de stat, consilierii şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

25 afișări
Imaginea articolului Bazac: Trebuie să demisioneze secretarii de stat, consilierii, preşedintele CNAS

Bazac: Trebuie să demisioneze secretarii de stat, consilierii, preşedintele CNAS

Întrebat dacă vor fi schimbaţi şi şefii direcţiilor de sănătate publică, membri ai PSD, Bazac a spus că ar trebui să existe continuitate în sistem.

"Sistemul are nevoie de continuitate. Dacă se va hotărî înlocuirea lor, atunci se va întâmpla, dar nu cred că este oportun", a declarat Bazac.

Ministrul a mai spus că a început mai multe programe şi că ele ar trebui continuate, cum a făcut şi el când a preluat mandatul de la Eugen Nicolăescu, ministrul liberal.

De asemenea, întrebat dacă regretă faptul că trebuie să părăsească fotoliul ministerial, Bazac a spus că sigur va reveni în toamnă, după alegeri.

Anterior acestor declaraţii, Ion Bazac mai afirmase că PSD a demonstrat verticalitate, pentru că a anunţat încă de la început că dacă va fi demis Dan Nica vor demisiona toţi miniştrii social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici