Benzina se apropie de 6 lei pe litru ! Cum poţi să reduci consumul de carburanţi ca să nu tragi pe dreapta

În condiţiile în care preţul carburanţilor se apropie de 6 lei pe litru iar şanse de ieftinire nu se întrevăd, benzina sau motorina au devenit un cost important în bugetul unei familii care deţine un autoturism sau chiar mai multe. Cum facem economie?

32 afișări
Imaginea articolului Benzina se apropie de 6 lei pe litru ! Cum poţi să reduci consumul de carburanţi ca să nu tragi pe dreapta

Benzina se apropie de 6 lei pe litru ! Cum poţi să reduci consumul de carburanţi ca să nu tragi pe dreapta (Imagine: Mediafax Foto)

Puşi în faţa acestei situaţii, unii au ales să protesteze la pompe faţă de scumpiri, alţii renunţă la maşină sau o utilizează mai rar, iar o altă categorie îşi instalează sistem GPL.

Soluţia noastră ar fi reducerea consumului de carburant prin diferite metode practice:

1. În oraş, unde consumul de carburant este la nivel maxim, poţi face economii dacă opresti motorul la stop. În ce condiţii? Dacă semaforul arată culoarea roşie pentru mai mult de 15-20 de secunde, atunci merită să opreşti motorul, încă dinainte de a ajunge la stop. Dacă nu ştii exact cât vei sta pe loc, de ajutor poate fi şi cronometrul instalat la unele semafoare.

Citeşte mai multe despre cum poţi face economie la benzină pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici