Bercea Mondial, Gigi Becali şi Prinţul Paul, la înmormântarea mamei lui Băsescu

La slujba de înmormântare a mamei preşedintelui Traian Băsescu au fost prezenţi toţi liderii importanţi ai PDL, Gigi Becali, Prinţul Paul şi interlopul Bercea Mondial.

565 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondial, Gigi Becali şi Prinţul Paul, la înmormântarea mamei lui Băsescu

Interlopul Bercea Mondial (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Toate instituţiile din Constanţa, precum şi mai multe persoane private au trimis coroane cu flori, totodată sute de constănţeni trecând în biserică pe la sicriul mamei preşedintelui pentru a depune câte o floare.

În cursul dimineţii de miercuri, la Catedrala Marinarilor a sosit cu o coroană de trandafiri galbeni şi interlopul Bercea Mondial, căruia Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, i-a botezat o nepoată.

Tot o coroană de trandafiri, galbeni şi roşii, a adus şi Gigi Becali, care a spus că nu poate să nu fie prezent la înmormântare: "Cum să nu vin la mama preşedintelui? În momentele astea se face pace. La tristeţe şi veselie, la înmormântare şi la nuntă, nu? Sincere condoleanţe", a spus Becali.

"Simţi că se rupe ceva din tine, mai ales când este vorba de mamă, pentru că durerea este mai mare. În momentele astea, toţi avem o altă trăire, dar plecăm, şi după câteva ore de la slujbă o luăm de la capăt şi începem cu păcatele", a declarat Gigi Becali la jumătatea slujbei, când a ieşit în curtea bisericii şi a început să se plimbe printre oameni şi să stea de vorbă cu ei.

La slujba de înmormântare sunt prezenţi premierul Emil Boc, foştii miniştri Vasile Blaga şi Adriean Videanu, actualul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

La Catedrala Marinarilor din Constanţa se aflau şi Prinţul Paul de România împreună cu soţia sa, Lia.

Preşedintele Traian Băsescu a revenit în ţară, luni seară, cu o aeronavă de linie, de la Bruxelles, unde participa la un summit UE-Asia, iar în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02.30, a ajuns la locuinţa mamei sale de la Constanţa.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 82 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici