Berceanu: Autostrăzile nu sunt pentru navetişti

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, spune că locuitorii din Feteşti care circulă pe autostradă zilnic pentru a ajunge la serviciu nu au motive să fie nemulţumiţi de introducerea taxei de trecere a podului, susţinând că autostrada nu e pentru navetişti, iar aceştia au la dispoziţie şi trenuri.

26 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Autostrăzile nu sunt pentru navetişti

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Nicăieri în lume autostrăzile nu sunt pentru navetă, nu se face naveta pe autostrăzi. Cine vrea să facă naveta pe autostradă, n-are decât. Sunt vreo patru trenuri într-un sens, vreo patru în alt sens, sunt autobuze, microbuze. Deci, dacă vor să se ducă cu maşina, plătesc taxa. Dacă nu, se duc cu autobuzele, cu trenul", a declarat Berceanu, duminică, la Constanţa.

El a spus că printre nemulţumiţi sunt şi angajaţii de la Centrala Nuclear-Electrică de la Cernavodă, deşi aceştia au salarii mari.

"De exemplu, cei care lucrează la Centrala de la Cernavodă, dacă cumva o să mai aibă probleme, eu o să dau publicităţii salariile de la Cernavodă", a avertizat ministrul Transporturilor.

Deputatul PNL de Feteşti-Ţăndărei Cristina Pocora a lansat, vineri, o campanie de strângere de semnături pentru anularea taxei de trecere a podului Feteşti - Cernavodă în cazul locuitorilor din zonă, urmând ca listele de semnături să-i fie înmânate ministrului PDL al Transporturilor Radu Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici