Bingo Metropolis din Reşiţa a fost jefuit - VIDEO

Poliţiştii din Caraş-Severin au organizat filtre în judeţ pentru a prinde doi bărbaţi care au jefuit, sâmbătă seară, sediul Bingo Metropolis din Reşiţa, după ce i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol de jucărie şi cu un cuţit, fugind cu circa 80.000 de lei.

57 afișări
Imaginea articolului Bingo Metropolis din Reşiţa a fost jefuit - VIDEO

Bingo Metropolis din Reşiţa a fost jefuit (Captura video)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Caraş-Severin, Adriana Beţa, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că nu există un portret al celor doi bărbaţi care aveau feţele acoperite cu cagule, iar sediul Bingo Metropolis nu era dotat cu sisteme de supraveghere.

"În tot judeţul sunt filtre de poliţişti şi colaborăm şi cu colegi din judeţele învecinate pentru a-i identifica pe cei doi bărbaţi care au jefuit o societate comercială din municipiul Reşiţa. Sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, am fost sesizaţi prin 112 că doi bărbaţi cu feţele acoperite au ameninţat cu un pistol şi cu un cuţit angajaţii unei societăţi comerciale cărora le-au cerut banii din seif. Conform declaraţiilor acestora, prejudiciul este de 80.000 de lei", a spus Adriana Beţa.

Potrivit sursei citate, în momentul jafului la sediul Bingo Metropolis se aflau patronul societăţii şi trei angajaţi. Din declaraţiile acestora, poliţiştii au ajuns la concluzia că jefuitorii i-au ameninţat cu un pistol de jucărie.

Sediul nu era păzit de o firmă specializată, nu avea sistem video de supraveghere sau buton de panică, ci doar un sistem de alarmă împotriva efracţiilor.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici