Biserică din judeţul Timiş, spartă în ajun de an nou. Ce au furat hoţii

O biserică din judeţul Timiş a fost spartă în noaptea de duminică spre luni. Parohia Ortodoxă Română Timişoara Blaşcovici face apel la oameni să anunţe Poliţia dacă văd obiectele furate în vânzare.

1747 afișări
Imaginea articolului Biserică din judeţul Timiş, spartă în ajun de an nou. Ce au furat hoţii

Biserică din judeţul Timiş, spartă în ajun de an nou. Ce au furat hoţii

Reprezentanţii Parohiei Ortodoxe Timişoara Blaşcovici au scris, luni, pe Facebook, că biserica a fost spartă.

”Iubiţi credincioşi, noaptea trecută 30/31 decembrie 2018 Biserica noastră a fost spartă, au fost furate icoanele împărăteşti şi cele ale hramului, două evanghelii, trei seturi de sfinte vase (disc şi potir), două sfeşnice, o candelă cu picior, trusa pentru botez, chivotul de pe sfânta masă a altarului, litierul, câteva sticle de vin, precum şi alte obiecte de cult”, anunţă reprezentanţii Parohiei Ortodoxe din Blaşcovici.

Aceştia fac apel la oameni să anunţe Poliţia dacă văd obiectele furate în vânzare sau dacă au suspiciuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici