Bistriţa-Năsăud a înregistrat cele mai scăzute temperaturi din această iarnă

În Bistriţa-Năsăud s-au înregistrat, în noaptea de miercuri spre joi, cele mai scăzute temperaturi din această iarnă, minus 14,2 grade Celsius în punctul de măsurare de la Valea Străjii de la baza Pasului Tihuţa.

1 afișare
Imaginea articolului Bistriţa-Năsăud a înregistrat cele mai scăzute temperaturi din această iarnă

Bistriţa-Năsăud a înregistrat cele mai scăzute temperaturi din această iarnă

Dispecerul de serviciu de la Sistemul de Gospodărirea Apelor (SGA) Bistriţa-Năsăud a informat că la fel de frig a fost şi la Piatra Fâtânele, unde termometrele au arătat minus 12 grade Celsius, dar şi la Bistriţa unde au fost minus 9,2 grade Celsius, cele mai scăzute temperaturi din actualul sezon rece.

În judeţ, stratul de zăpadă continuă să fie consistent. La Valea Străjii el măsoară 37 de cm, iar la Piatra Fântânele şi Anieş câte 25 de cm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici