Bistriţa: Şoferul unei autobasculate încărcată cu piatră a intrat în nouă maşini oprite la semafor

Şoferul unei autobasculate încărcată cu piatră a intrat, joi, în nouă maşini oprite la semafor. Din primele cercetări, accidentul s-a prdosu din cauza exploziei unei anvelope, transmite Poliţia Bistriţa Năsăud.

1630 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Şoferul unei autobasculate încărcată cu piatră a intrat în nouă maşini oprite la semafor

Bistriţa: Şoferul unei autobasculate încărcată cu piatră a intrat în nouă maşini oprite la semafor

„Mai multe echipaje de poliţişti de la Rutieră şi poliţişti locali au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în cartierul Unirea din Bistriţa. Conform primelor date, cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, şoferul unei autobasculate ( încărcată cu piatră) care circula pe direcţia Bistriţa-Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul acesteia şi a intrat în coliziune cu o coloană de 9 autoturisme care erau oprite la culoarea roşie a semaforului, după care s-a răsturnat”, conform sursei citate.

În urma accidentului, un bărbat de 53 de ani, şofer al unuia dintre autoturismele avariate, a fost accidentat a fost transportat la spital.

Toţi conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„Continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, potrivit sursei meţionate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici