Blaga a decis amânarea plăţii primelor de vacanţă pentru angajaţii Ministerului Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga, a decis, luni, amânarea plăţii primelor de vacanţă pentru angajaţii instituţiei, până când în cadrul Guvernului se va adopta o poziţie unitară faţă de acest subiect.

9 afișări
Imaginea articolului Blaga a decis amânarea plăţii primelor de vacanţă pentru angajaţii Ministerului Dezvoltării

Blaga a decis amânarea plăţii primelor de vacanţă pentru angajaţii Ministerului Dezvoltării (Imagine: Mediafax Foto)

"Plata primelor de vacanţă suspendate în perioada 2001-2006 a fost efectuată în anul 2008 ca urmare a hotărârilor instanţelor de judecată şi a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă 146/2007 (pentru aprobarea plăţii primelor suspendate, n.r.)", se arată într-un comunicat al ministerului.

Ministerul Dezvoltării are ca principale domenii de activitate planificarea, dezvoltarea teritorială naţională şi regională, cooperarea transfrontalieră, transnaţională şi interregională, urbanismul şi amenajarea teritoriului şi construirea de locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici