Blocaj pe Valea Oltului. Coloană interminabilă din cauza unui TIR defect şi a lucrărilor. Unde sunt problemele

Lucrările la carosabil din zona localităţii Câineni blochează DN 7 – Valea Oltului, pe sensul către Sibiu, iar pe centura ocolitoare a localităţii Câineni nu se poate circula pentru că un TIR defect a rămas blocat pe carosabil, informează, joi, Centrul Infotrafic.

518 afișări
Imaginea articolului Blocaj pe Valea Oltului. Coloană interminabilă din cauza unui TIR defect şi a lucrărilor. Unde sunt problemele

Coloană de 4 kilometri pe Valea Oltului, din cauza unui TIR defect şi a lucrărilor

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza lucrărilor ce se efectuează pe DN7 şi a restricţiilor rutiere aplicate pe tronsonul kilometric 238+600 de metri - 238+800 de metri, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, s-a format coloană de autoturisme de aproximativ 4 kilometri.

De asemenea, pe Centura oraşului Călimăneşti (DN7CC), la kilometrul 1+500 de metri, din cauza unor defecţiuni tehnice, un autotren a rămas imobilizat pe carosabil şi a blocat sensul de mers dinspre Râmnicu Vâlcea către Sibiu.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, prin dirijare.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiţii normale, în 45 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici