Blue Air introduce zboruri directe din Cluj către Paris

Compania Blue Air anunţă introducerea unor zboruri directe către Paris Charles de Gaulle din Cluj-Napoca.

194 afișări
Imaginea articolului Blue Air introduce zboruri directe din Cluj către Paris

Blue Air introduce noi zboruri

Începând cu vineri, Blue Air introduce zboruri directe între Cluj Napoca şi Paris Charles de Gaulle.

Compania va avea doar 2 zboruri pe săptămână, respectiv luni şi vineri, cu plecare din Cluj la ora 7.00, iar din Paris la ora 9.30 (ore locale).

Zborurile se pot rezerva deja, preţurile biletelor începând de la 14,99 euro/ segment, cu o schimbare gratuită a datelor de călătorie şi taxe incluse.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici