Blue Air va anula trei curse interne spre Bucureşti, din lipsă de cerere

Compania low-cost Blue Air va anula, din 10 august, trei zboruri din Arad, Cluj-Napoca şi Timişoara spre Bucureşti, cu retur, din cauza cererii scăzute pe aceste destinaţii, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, Florentina Ivan, directorul de PR al operatorului aerian.

64 afișări
Imaginea articolului Blue Air va anula trei curse interne spre Bucureşti, din lipsă de cerere

Blue Air va anula trei curse interne spre Bucureşti, din lipsă de cerere (Imagine: Mediafax Foto)

"Aceste curse interne spre Bucureşti vor fi operate până pe 10 august. Zborurile au fost plănuite pentru prima parte a anului. În perioada următoare ne vom concentra pe cursele externe, mai solicitate în această perioadă", a spus Ivan.

Ea a adăugat că în funcţie de cerere, cursele respective ar putea fi reintroduse, în 2011, în orarul de zbor al companiei.

Blue Air, companie deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, operează peste 50 de rute europene, în 14 state, cu o flotă de 11 aeronave.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici