Boagiu: Corpul de Control a formulat 6 plângeri penale, iar Compania de Drumuri alte 6

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a declarat vineri că în timpul mandatului său Corpul de Control al instituţiei a formulat şase plângeri penale, iar Compania de Drumuri a transmis DNA şi IGP alte şase astfel de dosare, fără să nominalizeze însă persoanele acuzate.

232 afișări
Imaginea articolului Boagiu: Corpul de Control a formulat 6 plângeri penale, iar Compania de Drumuri alte 6

Anca Boagiu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Am lansat controale la nivelul ministerului sau la companii. Corpul de Control al ministrului a formulat şase plângeri penale, iar colegii de la CNADNR au formulat alte şase, o parte la DNA şi o parte la Inspectoratul General al Poliţiei", a spus Boagiu, la conferinţa de bilanţ.

Boagiu, aflată la conducerea Ministerului Transporturilor din septembrie 2010, va preda portofoliul, la ora 16.45, lui Alexandru Nazare, până în prezent secretar de stat în instituţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici