Boc despre legalizarea prostituţiei: Nu ştiu dacă un lucru nesănătos trebuie încurajat

Legalizarea prostituţiei va reprezenta un subiect de discuţie cu Biserica Ortodoxă Română, a declarat premierul Emil Boc, arătând însă că nu ştie dacă societatea este pregătită pentru o asemenea decizie şi dacă un lucru care nu este sănătos trebuie încurajat "de dragul de a face bani".

24 afișări
Imaginea articolului Boc despre legalizarea prostituţiei: Nu ştiu dacă un lucru nesănătos trebuie încurajat

Boc despre legalizarea prostituţiei: Nu ştiu dacă un lucru nesănătos trebuie încurajat (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu cred că trebuie folosită criza după principiul lui Machiavelli «Scopul scuză mijloacele», nu trebuie să ajungem acolo. Nu ştiu dacă un lucru care nu este sănătos pentru societate trebuie neapărat încurajat de dragul de a face bani. Societatea românească nu ştiu dacă este pregătită pentru o asemenea decizie şi nu aş vrea să preluăm formula lui Machiavelli «Scopul scuză mijloacele prin care trebuie să facem bani»", a spus Boc, duminică, într-o emisiune a postului Prima TV.

El a precizat, duminică, într-o emisiune a postului Prima TV, că subiectul va fi discutat şi cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici