Boc la centura de nord a Capitalei: Nu ştiu ce o fi fost în capul lui Orban că nu a deschis licitaţii

Premierul Emil Boc a inspectat lucrările la centura de nord a Capitalei, avertizându-i pe constructori că va verifica lunar stadiul proiectului, şi a spus că nu ştie "ce o fi fost în capul" fostului ministru al Transporturilor Ludovic Orban, care nu a organizat licitaţii la toate segmentele centurii.

32 afișări
Imaginea articolului Boc la centura de nord a Capitalei: Nu ştiu ce o fi fost în capul lui Orban că nu a deschis licitaţii

Boc la centura de nord a Capitalei: Nu ştiu ce o fi fost în capul lui Orban că nu a deschis licitaţii (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Şeful Guvernului se află, împreună cu ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, pe şantierul centurii de nord a Capitalei, unde a discutat cu constructorii despre stadiul proiectului.

El i-a avertizat pe aceştia că va verifica personal, o dată pe lună, stadiul lucrării şi a criticat fosta conducere a Ministerului Transporturilor, declarând că nu ştie "ce o fi fost în capul lui Orban" (fostul ministru liberal al Transporturilor Ludovic Orban-n.r.), care nu a organizat licitaţii la toate segmentele acestei centuri rutiere.

Centura de nord a Capitalei va face legătura între DN1 Bucureşti-Ploieşti, Autostrada Bucureşti-Piteşti şi Autostrada Soarelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici