Boc: Maşinile Cancelariei au făcut trei milioane de km în 2008

Centralizatorul de cheltuieli efectuate anul trecut de Cancelaria premierului indică faptul că maşinile parcurgeau câte 200 kilometri pe zi şi că aproape toţi angajaţii dispun de telefoane mobile, a declarat, joi seara, premierul Emil Boc.

53 afișări
Imaginea articolului Boc: Maşinile Cancelariei au făcut trei milioane de km în 2008

Boc: Maşinile Cancelariei au făcut trei milioane de km în 2008

El a arătat, la postul B1 TV, că distanţa zilnic parcursă de 200 kilometri este indicată pentru fiecare autoturism din dotarea Cancelariei.

În ceea ce priveşte dotarea cu telefoane mobile, datele indică un număr de 297 de angajaţi dintr-un total de 313 persoane care dispun de astfel de aparate, cu costuri suportate de către Cancelarie.

"Colegii mei de la Cancelarie au găsit nişte date de care am început să râd, după aceea am început să plâng. În 2008, Cancelaria a avut 66 de maşini care deserveau 313 persoane. Maşinile acestea au făcut 3 milioane de kilometri în 2008. Adică, fiecare maşină a făcut aproape 200 de kilometri pe zi - 189 de kilometri pe zi - şi s-a cheltuit 2,5 milioane de euro. Costul de întreţinere a parcului de maşini a fost de 88 miliarde lei vechi. Făceau înconjurul Pământului cu maşinile de la Cancelarie", a spus Boc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici