Boc propune înfrăţirea Clujului cu un oraş din Tunisia. Cum arată Sousse, una din destinaţiile preferate de turişti - GALERIE FOTO

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a propus, marţi, în cadrul unei întâlniri cu ambasadorul Tunisiei în România, Mahbouba Chebbi Guiga, înfrăţirea municipiului cu oraşul Sousse, una dintre destinaţiile de vară preferate ale turiştilor români.

1264 afișări
Imaginea articolului Boc propune înfrăţirea Clujului cu un oraş din Tunisia. Cum arată Sousse, una din destinaţiile preferate de turişti - GALERIE FOTO

Boc propune înfrăţirea Clujului cu un oraş din Tunisia. Cum arată Sousse, una din destinaţiile preferate de turişti (Imagine: www.commune-sousse.gov.tn)

Emil Boc a declarat, marţi, în cadrul întâlnirii de la Primărie cu ambasadorul Tunisiei în România, Mahbouba Chebbi Guiga, că în perioada verii există cel puţin două curse charter pe săptămână între Cluj-Napoca şi Sousse.

GALERIE FOTO

"Am discutat şi am propus o posibilă relaţie de înfrăţire între Cluj-Napoca şi oraşul Sousse din Tunisia, care are universităţi şi există o bună colaborare în plan turistic, acesta fiind o destinaţie preferată a turiştilor români. În perioada verii, există cel puţin două curse charter pe săptămână între Cluj-Napoca şi Sousse. Vrem să dezvoltăm şi o relaţie economică între camerele de comerţ şi industrie ale celor două oraşe. Am mai discutat despre sprijinul pe care îl pot oferi ca primar studenţilor tunisieni, circa 600 la număr, care studiază la UMF Cluj, pentru reînnoirea documentelor de şedere în municipiu", a spus Boc.

Diplomatul tunisian a fost învestit în funcţie în august 2011 şi a făcut, marţi, a doua vizită la Cluj-Napoca, prima având loc în luna octombrie a anului trecut.

Oraşul Sousse este al treilea ca mărime din Tunisia, având peste 540.000 de locuitori. Este situat pe ţărmul Mării Mediterane şi este vizitat, anual, de peste 1,2 milioane de turişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici