Boc: Verificările relevă că, în 20% din cazuri, persoane cu "maşini şi case de lux" primesc ajutoare

Premierul Boc a cerut prefecţilor să îi sprijine pe şefii direcţiilor de prestaţii sociale în controlul modului de acordare a ajutoarelor sociale şi sistarea imediată a plăţilor necuvenite, arătând că în 20% din cazuri venitul minim garantat este asigurat pentru persoane cu "maşini şi case de lux".

47 afișări
Imaginea articolului Boc: Verificările relevă că, în 20% din cazuri, persoane cu "maşini şi case de lux" primesc ajutoare

Boc: Verificările relevă că, în 20% din cazuri, persoane cu "maşini şi case de lux" primesc ajutoare (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Şmecherii care încearcă să primească pe uşa din dos bani de la stat fără a munci trebuie să dispară din ecuaţia economiei", a spus Boc, duminică, într-o videoconferinţă cu prefecţii.

Potrivit premierului, verificările efectuate până în prezent în cazul a 25% dintre dosarele de acordare a venitului minim garantat au relevat că în 20% din cazuri acest ajutor social este alocat necuvenit unor persoane care dispun de "maşini şi case de lux".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici