Bombă de 100 de kilograme găsită de un cetăţean pe un câmp din Satu Mare

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Someş” al judeţului Satu Mare a intervenit pentru preluarea unei bombe de aviaţie, de 100 kg, pe strada Şoimoşeni, în Satu Mare.

488 afișări
Imaginea articolului Bombă de 100 de kilograme găsită de un cetăţean pe un câmp din Satu Mare

Bomba de 100kg

Muniţia a fost găsită de către un cetăţean pe un teren agricol în timp ce desfăşura activităţi agricole, precizează ISU Satu Mare.

Bărbatul a anunţat autorităţile, iar o echipă specializată în astfel de intervenţii s-a deplasat la faţa locului.

Bomba, rămasă din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicată şi transportată la depozitul de muniţii rămase neexplodate, urmând să fie distrusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bombă,
intervenţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici