Borbely: Ministerele care şi-au făcut treaba trebuie lăsate să-şi facă treaba în continuare

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Borbely Laszlo, susţine că este nevoie de o analiză la nivelul Guvernului referitoare la modul în care ministerele au cheltuit fondurile avute la dispoziţie pentru investiţii, iar cele care şi-au făcut bine treaba să fie lăsate să o facă în continuare.

24 afișări
Imaginea articolului Borbely: Ministerele care şi-au făcut treaba trebuie lăsate să-şi facă treaba în continuare

Borbely: Ministerele care şi-au făcut treaba trebuie lăsate să-şi facă treaba în continuare (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Borbely Laszlo a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, că ministerul pe care îl coordonează a cheltuit deja 99 la sută din fondul pentru investiţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Noi am cheltuit, în şase luni, 99 la sută din fondurile pentru investiţii", a spus Borbely, adăugând că se va face o analiză la nivelul Guvernului a modului în care celelalte ministere au cheltuit aceste fonduri.

Borbely a afirmat că va susţine în cadrul Guvernului ca ministere care şi-au făcut treaba să fie lăsate să o facă în continuare şi să aibă banii necesari.

"Într-adevăr am avut şansa şi mulţumesc din toată inima Guvernului din 2009 că mi-a lăsat 1,2 miliarde de lei la fondul de mediu, pe care nu i-a cheltuit în 2009 deoarece comisia de avizare s-a înfiinţat în luna octombrie. Anul acesta nu numai că această comisie se întruneşte lunar sau şi mai des, dar avem 1,8 miliarde de lei de cheltuit, plus 3,6 pentru care putem încheia contracte pe anul viitor. Deci, este vorba de peste un miliard de euro, care nu sunt bani publici, ci bani proveniţi din taxe economice", a conchis Borbely Laszlo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici