Braşov: Un bărbat a fost înjunghiat în autogara Bartolomeu în urma unui conflict

Un bărbat a fost înjunghiat, joi seară, în jurul orei 19.20, în autogara Bartolomeu, din Braşov, acesta murind la spital în urma rănilor provocate. Poliţiştii sunt în continuare în căutarea suspectului.

739 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un bărbat a fost înjunghiat în autogara Bartolomeu în urma unui conflict

Poliţie (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că agresiunea s-a petrecut pe peronul autogării din gara Bartolomeu, şi nu în interiorul autocarului, aşa cum se crezuse iniţial.

"La coborârea din autocar, pe fondul unui conflict dintre cei doi, unul dintre bărbaţi i-a aplicat celuilalt mai multe lovituri cu un cuţit, apoi a fugit cu o maşină care îl aştepta", a spus Naghi.

Bărbatul rănit, un prahovean de 30 de ani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov, însă în jurul orei 21.00 a murit în urma rănilor provocate, potrivit sursei citate.

Cei doi au călătorit împreună cu un autocar care venea din străinătate, iar când au ajuns la Braşov au început să se certe.

Poliţiştii au instiuit filtre în judeţ pentru prinderea suspectului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici