Proiectul USR pentru desfiinţarea secţiei de investigare a magistraţilor, adoptat tacit de deputaţi

Proiectul USR pentru desfiinţarea secţiei speciale de investigare a magistraţilor şi punerea în acord a legilor justiţiei cu recomandările Comisiei de la Veneţia a fost adoptat tacit de Camera Deputaţilor, termenul fiind depăşit. Proiectul urmează să intre în dezbaterea Senatului, for decizional.

6195 afișări
Imaginea articolului Proiectul USR pentru desfiinţarea secţiei de investigare a magistraţilor, adoptat tacit de deputaţi

BREAKING Proiectul USR pentru desfiinţarea secţiei de investigare a magistraţilor, adoptat tacit de deputaţi

”Proiectul propus de USR pentru desfiinţarea secţiei speciale de investigare a magistraţilor şi punerea în acord a legilor justiţiei cu recomandările Comisiei de la Veneţia, a fost adoptat tacit de Camera Deputaţilor! O victorie a USR în lupta împotriva infractorilor din PSD-ALDE! Secţia specială a fost înfiinţată la comanda lui Dragnea cu scopul de a intimida şi elimina magistraţii şi procurorii incomozi politicienilor şi mafioţilor. Dar şi pentru a bloca dosare importante, cum încearcă şefa secţiei Adina Florea cu dosarul Tel Drum în care este cercetat Dragnea”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a USR.

Liderii formaţiunii precizează că au atras atenţia încă de la înfiinţare că secţia va fi folosită ”în mod abuziv şi în folosul infractorilor”.

”Mai mult, critici a primit şi de la Comisia de la Veneţia, GRECO, Comisia Europeană şi de la majoritatea magistraţilor români. Nu ne vom opri aici! Vom continua să luptăm până când Tudorel, Dragnea şi infractorii de la putere vor deveni istorie. Astăzi putem avea încredere că se poate”, se mai arată în postarea USR.

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei, iniţiată de 27 de parlamentari USR, avea termen de adoptare tacită 21 februarie 2019.

Proiectul urmează să intre în dezbaterea Senatului, în calitate de for decizional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici